VPN-sääntöjen asettaminen tunnetuille Wi-Fi-verkoille

Jos yhdistät laitteesi säännöllisesti tiettyyn Wi-Fi-verkkoon, voit määrittää suojatun yhteyden asetukset ennalta tälle verkolle.

Suojatun yhteyden automaattisen aktivoinnin määrittäminen tunnetuille Wi-Fi-verkoille:

1. Avaa VPN.
  2. Napauta Asetukset > Älykäs suojaus.
  3. Napauta Tunnetuille Wi-Fi-verkoille.

Luettelo tunnetuista Wi-Fi-verkoista näytetään. Jos tunnettuja Wi-Fi-verkkoja ei ole, luettelo on tyhjä.

4. Valitse Wi-Fi-verkko, jonka suojatun yhteyden asetukset haluat määrittää.
  5. Valitse toiminto tälle verkolle:
    • Sama toiminto kuin suojaamattomille. Kun yhdistät laitteesi tähän Wi-Fi-verkkoon, sovellus käyttää suojaamattomille Wi-Fi-verkoille määritettyjä asetuksia. Valinta otetaan käyttöön suojaamattomissa tunnetuissa verkoissa. Jos verkko on suojattu, sovellus ei tee mitään.
    • Suojaa yhteys. Kun yhdistät laitteesi tähän Wi-Fi-verkkoon, sovellus ottaa käyttöön suojatun yhteyden.
    • Älä tee mitään. Kun yhdistät laitteesi tähän Wi-Fi-verkkoon, sovellus ei ota käyttöön suojattua yhteyttä.
  6. Napauta Käytä.